Wednesday, October 12, 2011

Mens folket lider

En kvinne koser seg privat, hun drikker alkohol, hun avbildes i bikini, hun har tilgang på mye luksus. Er dette en slags nyhet liksom?

Ja, hun bolterer seg imens folket lider. Så vidt jeg vet er det ikke noe kriminelt ved det. Vi kan diskutere om det er moralsk forkastelig, men da tror jeg vi fort havner i trøbbel.

For vi har også kost oss i luksus imens de samme folka led, og vi har også kost oss i luksus på grunn av at vi tillater andre å lide.

Kan ikke avisene poste bilder av Stoltenbergs familie på hytta eller noe ved siden av norske minstepensjonister og folk i helsekøen? Eller familiene til Saudiarabiske ledere? Eller familiene til hvilken som helst ledere tyranniske eller i varierende grad demokratiske? For de koser seg i luksus alle sammen imens de nyter godt av at andre har det verre enn dem selv.

Kvinnen på bildene er helt sikker ingen helgen, like lite som noen av oss og sikkert mindre enn et par av oss. Men det er vel ikke derfor de trykker opp hennes privat bilder fra hennes private liv som har blitt stjålet fra henne etter at hjemmet hennes ble invadert og ødelagt.

Dobbeltmoralske sexistiske skyggelappede drittavis, det gjelder samtlige av avisene for så vidt.

No comments: