Monday, March 29, 2010

Nytt utseende på bloggen!

Jeg har vært litt sint i det siste, så hvorfor ikke gi litt utrykk for det her også, bloggen er tross alt mitt ansikt utad på nettet.

Kanskje jeg har begynt å bli gammel, men jeg merker at jeg ikke lenger er like opptatt av å gjøre alle til lags her i verden. I alle fall ikke i den grad jeg var tidligere. Kanskje jeg endelig virkelig har erfart at verden ikke blir ødelagt for om noen blir sure, irriterte eller misfornøyde med meg? Jeg har lenge visst det i teorien, men det er jo et lite stykke til praksis, det er det sikkert mange der ute som også har erfaringer med.

Når det er sagt er jeg nysgjerrig på hvordan svart bakgrunn egentlig fungerer for leserene? Har du seriøse problemer med det på en eller annen måte så hadde det vært fint om du sa i fra, så skal jeg ta det til etterretning.

Livet som litt mer kompromissløs er ganske greit. Jeg trenger ikke alltid gi utrykk for at jeg skjønner den andre siden selv om jeg gjør det og jeg trenger ikke alltid forklare og unnskylde standpunktene mine. Det sparer i grunnen ganske mye tid, for folk som krangler i stedet for å diskutere er ikke ute etter å høre på forklaringene mine uansett. Jeg trenger ikke snakke med dem i det hele tatt i grunn, om de ikke gidder å høre på det jeg sier. Jeg kan bare gi dem fingeren og gå min vei.

Kanskje dette betyr at jeg har begynt å sementeres inn i en statisk voksenrolle der jeg ikke lenger er i stand til å ta til meg nye inntrykk eller synspunkter? Eller kanskje det betyr at jeg har begynt å finne ut hvem jeg er, at jeg liker den jeg er og at jeg ikke finner meg i at noen kødder med meg.

3 comments:

Sigrun said...

Jeg har ikke annet å utsette på bloggens utseende enn at skriften er så mørk at jeg ikke får lest teksten.

Marianne said...

Utseendet er okei, men det er veldig slitsomt for øynene med 100% svart. Prøv en veldig mørk grå/brun farge, det er bedre for øynene. :)

Martine Votvik said...

Takk for tilbakemeldingene. Jeg må innrømme at jeg synes svartfargen er slitsom selv, men grunne til at jeg valgte den var for at grafikken over skulle smelte inn i bakgrunnen.

Men jeg vil jo at bloggen skal være leservennlig, for meg selv inkludert, så jeg skal prøve å mekke på grafikken slik at jeg kan gå tilbake til hvit/offwhite bakgrunn igjen, det er jo det jeg liker best i grunnen.