Friday, June 8, 2007

Sitemeter-antall besøkende

Jeg bestemte meg for å legge til en dings som teller antall besøkende på bloggen min. Hovedpoenget med det var vel at jeg mistenkte at jeg snakket mest med meg selv. Mistanken er herved bekreftet, men jeg lever jo i håpet.

Spørsmåelt er om det er litt vel jålete med sitemeter, når man ikke har kommet over 50 pers på to dager? Eller om det rett og slett er morsomest å følge med på nå i den spede begynnelsen?

Håper i allefall at dette er den spede begynnelsen og ikke det fantastiske høydepunktet...

7 comments:

Hjorthen said...

Ojojoj, dette var leit å høre.

Du aner ikke hva du nå har begitt deg inn på. Før du vet ordet av det kan du ikke gå ut før du har sjekka statistikken, snart så skriver du poster om de rare tingene folk har søkt på for å havne på bloggen din, og vips så poster du manipulerte bilder av Kåre Conradi.

Nei dette var leit!

Martine Votvik said...

jeg vet, det verste er at det er så få folk her at du nesten forekommer meg som en fantasistemme i hodet mitt... "River seg litt uengasjert i håret." "bestemmer seg for å sjekke om det har kommet flere sidevisninger..."

Flopsy said...

Haha, jeg tror du har havnet på det som kalles "statcounter-kjøret".

Som en liten trøst (eller kanskje heller som en oppmuntring?), så kan jeg jo nevne at jeg har lagt en link til deg på sida mi. Ikke at jeg har så fantastisk mange lesere jeg heller da, men ;-)

Bloggen din er ihvertfall fin, og lesere har det med å dukke opp etterhvert.

Martine Votvik said...

Så hyggelig, da linker jeg til bloggen din også for den ser veldig interessant ut. ;)

jess jeg er litt på kjøret, sitter å venter på at den skal runde 100 og vet ikke om det er dritspennende eller komplett patetisk. Skikkelig junkie med andre ord...

Iversen said...

Om det hjelper kan jeg opplyse om at når du har nådd toppen, og tallene er på vei nedover - da er du fri! Jeg tror blodtrykket mitt har sunket jevnt siden leserne begynte å flykte rundt juletider hos meg. :D

Minneapolise said...

Det er fint aa vite at folk faktisk er innom siden selv om de ikke legger igjen kommentarer ihvertfall.
Ogsaa ny her, og adda nettopp en counter selv, skjoenner meg ikke helt paa den ennaa, men saa lenge den ikke sier 0 er det bedre enn jeg hadde ventet :)

Egoisten said...

Du snakker støtt og stadig til meg, men jeg har kanskje vært for dårlig til å si i fra om nettopp det..

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar med monolog