Thursday, June 11, 2009

Ting om irriterer meg i dag.

Bortsett fra Hanne Nabintu Herland altså.

1. Etter at jeg ryddet prosjektene bort fra senga finner jeg ikke lenger kodekortet til nettbanken. Det brukte å holde til i nærheten av q-tipsboksen og mac'en, men nå er det helt umulig å finne. Jeg husker distinkt at jg så det på madrassen rett før jeg skulle til å legge på laken, men det er ikke under lakenet heller...

2. Uten kodekortet får jeg ikke betalt inn til klesvask-kontoen til sio, noe som i praksis betyr at jeg ikke får vasket klær, noe som igjen betyr at det er litt vanskelig å gjøre ferdig rydde og organiseringsprosjektet mitt per nå. Jeg planlegger å spørre en av guttene på gangen om jeg kan få låne en vask eller to så lenge, men ID er mye mer interessert i at jeg skal finne kortet MITT.

3. Jeg har fått halsbetennelse eller noe lignende, ryggen verker, halsen kjennes ut som sandpapir og jeg er kvalm og svettende. Ikke akkurat drømmeformen med tanke på at jeg hadde tenkt å reorganisere livet mitt disse dagene. Pluss jeg jobber lange dager på fredag og lørdag. Pluss jeg har tenkt å komme meg til en flyttefest etter jobben på fredag. Så da må jeg bli frisk til ca kl 16:00 i morra for at alt skal ordne seg nogenlunde tilfredsstillende.

4. Leggene og underarmene mine klør intenst, uten noen tegn på utslett. Riktignok har jeg etterhvert blitt litt nuppete på underarmen, men jeg tror det kommer av kløingen. Det klør og klør og klør og gir seg ikke, det stikker konstant under huden som om jeg har hundrevis av små nåler der. Å klø seg hjelper ikke så mye i grunnen siden det ikke er hudoverflaten som klør i seg selv. Arg! Jeg opplevde dette i fjor sommer også og det gikk over da det ble kaldere igjen. Dustelegger...

5. Jeg er helt sikker på at jeg irriterer meg over flere ting også, men jeg kommer ikke på hva det er. Alt for distrahert av klingen på leggene.

2 comments:

fr.martinsen said...

1. Under senga?
4&5 For lite væske i kroppen?

Martine Votvik said...

Jeg har hatt minst fem fanatiske leterunder der området under senga har vært under særlig misstanke gang på gang. Jeg kommer nok til å lete der et par ganger til i dag.

Jeg prøver å drikke så mye varm væske som mulig nå og jeg synes jeg kan merke litt forbedring i halsen i alle fall. Men det er mulig det er paracetten egentlig da :)