Monday, November 5, 2007

Uttrykksrynker? (litt foreldet reklame, men dog...)

Jeg har forståelse for at enkelte synes det er kjipt at tegn på aldring kommer tidligere enn forventet. Jeg har forståelse for reklamesn sugerende virkning. Derfor har jeg også forståelse for at folk løper å kjøper parfymerikremer i dyre dommer, selv om en krem med faktisk medisinsk virkning ville befunnet seg på apoteket.

Så jeg skjønner til en viss grad frykt for rynker, men Utrykksrynker?Hva i all verden er galt med uttrykksrynker? Er ikke det sånne linjer som kommer i ansiktet når en f.eks. smiler? Og som danner fine små linjer som forteller om hvilke utrykk du bruker mest? Garnier må ha blitt kjøpt opp av Botox-folka...

Jeg synes dette er dritkjipt. Ikke bare skal man se ut som ei barnerumpe, man skal se ut som en barnerumpe uten følelser...

Og jeg som trodde Kari Traa var en dame man trygt kunne nevne blandt gode forbilder for unge mennesker. Tja, snø sol og fjellluft kan vel skremme en hver spjåke. Det er vel det mest rynkefremkallende vi har. Men for den saks skyld håper jeg Kari bruker andre preparater i ansiktet når hun ruler bakken. For Garniers virker neppe som lovet.

3 comments:

Virrvarr said...

Åhnei, fine damer er uttrykksløse. Det vet du vel, Martine?

radiohode said...

Moralen er: Smil aldri. Det er mange "pene" jenter som har adoptert den strategien. Men er de da "pene"? Jeg synes ikke det.

Rynker er levd liv. Levd liv er farger i tilværelsen.

Martine Votvik said...

Virrvarr - Tja... siden jeg aldri har blitt noe særlig sjarmert av utrykksløse damer, så har det liksom ikke falt meg inn.

Radiohode - Det er litt sånn ja... Provoserende men sant. De blir ikke "pene" de blir ufarlig og tamme, akkurat slik nervøse usikre menn gjerne vil ha dem. Jeg gleder meg til rynkene mine, de vil fortelle folk at jeg er en person som smiler like mye som jeg grubler.