Saturday, November 10, 2007

Hurra for Kvinnegruppa Ottars nye nettside!!!

Jeg har ventet på det helt siden jeg oppdaget Ottar for alvor i Mars i år. Nemlig at den en gang akk så modærne nettsiden deres skulle få et velfortjent spaopphold og oppfriskning. Det var vel en av de første tingene jeg spurte om da jeg dukket opp på kontoret deres, enda litt usikker på om dette var noe for meg. Da kunne jeg med glede få høre at arbeidet allerede var i gang, ja faktisk nesten sluttført.

Nå sitter jeg her på landsmøtet til Kvinnegruppa Ottar og har akkurat bivånet lanseringen av det nye nettstedet, og jeg er jublende imponert. Derfor ønsker jeg selvfølgelig at flest mulig andre skal få muligheten til å oppleve det samme for meg. Til de som aldri har sett det gamle oppsettet anbefaler jeg at de tar en titt på den gamle siden først for virkelig å oppleve det enorme skrittet fremover i brukervenlighet og anvendelighet.

Nå er det enda en stund til siden er fullstendig oppe å går, men det som er der
allerede gir en fornøyelig pekepinn på det som kommer.

4 comments:

Androida said...

Ikke verst, også med blogg og greier. Det har jeg lenge ønsket meg. Den gule og blå siden skrek veldig i mine øyne. Jeg må innrømme at jeg mer enn en gang lurte på om jeg skulle skrive en mail og spørre om de trengte hjelp.

Martine Votvik said...

Ja ikke sant ;) Jeg spurte dem faktisk, og i første omgang trodde jeg liksom ikke helt på dem når de sa at de hadde full kontroll... Skam på meg altså :)

Det ble jublende applaus på landsmøtet når den nye siden kom opp, det var kjempegøy.

Virrvarr said...

Så bra- dette var på tide (c;

Den stakkars, gamle Frontpagesiden deres fortjente å ta kvelden...

Martine Votvik said...

Ja uff, jeg håper den koser seg der den er nå :)