Thursday, April 8, 2010

Trærnes årlige pervofest er i gang igjen

Føler du deg våryr og kåt? Føler du deg tett, trøtt og jævlig? Føler du deg frustrert og frastøtt. Det er en naturlig følelse i alle tilfeller. Det er nemlig vår, og hvor enn du går kan du banne på at trærne har sex med hverandre 24/7.

Ikke bare puler de uavbrutt med hvem som helst av egen art, nei, de kommer rett i luften vår og lar sæden fly fritt om kring uten blygsel eller skam.

Lidderlige, skitne trærne, ingen skam har de og ingen tanke for hygiene eller høflighet.

Tenker de på de stakkars allergikeren som sliter som faen med åndenød, snørrlekkasje og sammenklistrerede øyne? Nei det gjør de ikke. De bare åpner de små raklene sine og slipper seg løs, lar kjønnscellene sine trille rett ned i munn og neseborene til tilfeldige og uvitende forbipasserende. Tenker de på konsekvensene av sin lidderlige oppførsel, tenker de på eksempelet de setter for gjøk, sisik, trost og stær, for å ikke snakke om katter, aksjemeglere og advokater? Og alle oss andre også for så vidt. De bare har seg uavbrudt som om det skulle vært verdens mest naturlige ting.

Og hva gjør de når de kommer i uløkka? For det gjør de selvfølgelig alle sammen, det skulle bare mangle. Jo de slipper bare barna sine rett ut på bakken for å seile sin egen sjø og tørke ut i veistøvet. Snakk om ansvarsløshet. Snakk om umoral.

Hvert år blir jeg stadig mer overrasket over at den katolske kirken ikke har reagert på dette for lenge siden. Hvor har du paven når du virkelig trenger ham, når du har et virkelig pervocirus gående utenfor vinduet ditt og politiet nekter å ta affære?

Neide den paven den paven, han plager heller de som puler innenfor privatlivets sfære. Vet du hva Benedict, de folka plager ikke meg! Trærne derimot...

No comments: