Sunday, July 6, 2008

Universitetet får 1 av 10 på organisering...

Selv om det er sinnsykt kult å være på Womens Worlds er det jo selvfølgelig enkelte ting som trekker litt ned.

Det er blant annet noe helt fantastisk irriterende program-rot og så sykt vanskelig å finne ut av ting fordi stabfolka enten ikke vet en dritt om noe som helst, ikke snakker engelsk, eller ikke bryr seg what so ever. Ofte er det en god blanding av alle tre delene.

Og så er det fordelingen av lunch-billettene. De kommer i forskjellige farger alt etter hvilken kantine de passer til og det er jo i utgangspunktet fint siden det er mange kantiner og de kan ligge et stykke fra hverandre. Problemet her er at folk som har bestilt konferansebilletter sammen, ikke nødvendigvis har fått lunch ved samme kantine.

For å ikke snakke om den katastrofale oversettelsen vi har blitt utsatt for på denne tospråklige konferansen. Det verste var på åpningstalene holdt av Somali Mam og Nawal El Saadawi. Oversettelsen gikk sånn circa simultant på skjermen bak dem og var til tider direkte latterlig, vel vi fikk jo en og annen latter da.

Nå har jeg nettopp vært på et morgenmøte med CATW og også her opplevde vi at feil i programmet ødela for en god sak. Her er et photo booth bilde av hvor mange det var i tillegg til meg og Ane det første kvarteret.


Etterhvert ble vi rundt 10-11, men jeg har en mistanke om at flere vil møte opp kl 15 i morgen når programmet påstår at møtet skal holdes...

No comments: